Asbraa

Livet är på topp. Har världens bästa vänner och finaste familjen. Mår som jag förtjänar och det är inte till det sämre. Snart sommarlov och cashen rullar in.


We dance

 
Tillbringade tisdag+onsdag i Töreboda med min fisis. Sov hos Dennis och kvällsbadade i Göta Kanal. Hur mysigt som helst. Somnade runt fyra-fem tiden på morgonen och var uppe vid tolv när Casper kom. Dagen gick huuuuur fort som helst och när jag kom hem igår stod världens finaste hylla i mitt rum. Enda problemet som återstår nu är hur fan jag ska möblera. 
Gose grapparna fick hamna på bild också. 
 
 

Müsli

 
Sanna tvingar mig att blogga för att jag suger på det tydligen. Ska sova hos tösabiten imorgon också, och då ska jag slinga hennes hår ? hahah, det kommer bli orange(t). Nejdå!! 
Måste bara berätta vad som hände när jag var ute med min hund förut!! SÅ VAR DET EN JÄVLA ÄLG TRE FUCKING METER IFRÅN OSS!! Trodde jag skulle dö! okejokej, men iallafall så ska jag träffa min älskipälski imorgon och hon är grymt saknad bara så att alla vet!! och detta blev ett rätt meningslöst inlägg för jag vet inte vad jag ska skriva. förutom att jag ska kolla på vampire diaries nu :*